dick butkus

dick butkus, vagy a csúcs közelében mindenki ¡¯ s listát, amikor a legnagyobb közel hátvéd.amikor azt mondtam, hogy profi középsorvédő, a chicago bears kiemelkedő mondta egyszer, “azt akarom, hogy értem, butkus.
felemésztette a gondolatot, hogy a legjobb, butkus (született 1942) kétségkívül minden játékot játszott, mintha az lenne az utolsó.senki sem játszott még intenzitását.
a kilenc év kiemelkedő játszani a medvék hétszer kiérdemelt profi elismerését, valamint nyolc pro bowl meghívókat.még egy csoportja megszavazta az nfl edző egy játékos akarnak kezdeni egy új boltot.
a két amerikai az illinois – i egyetemen, butkus készített a medvék az nfl, valamint a denver broncos az amerikai foci rivális.azzal az óhajjal, hogy a szülővárosában, chicago, aláírta a medvéket.a kezdetektől fogva, ő volt a rajongók kedvence. “a nap bejelentette az edzőtáborba, az elődje középső linebacker, híresség, bill, george, ha megjelenik, tudtam, hogy a napjai meg vannak számlálva.nem ¡¯ nem volt jó lesz. ”
a “mester” káosz “volt a sebesség és a gyorsaság, hogy távol tartja a csapata foglalkozik, és fedezze a hátvédjeim szorosan tart tovább játszik.az első profi segítség nélkül, felvett 11 foglalkozik.
újonc, ő vezette a medvék és az interception “ügyetlen felépült.1967 – ben, a statisztikusok szerint a egyszemélyes bombasiker volt 867 összesen 880 védekező csapat játszik, ami segíti a 111 egyedül kezeli, 35 és 18 irányító zsák.
a karrierje során, butkus elfogott 22 telik és visszanyert 25 ellenfelük elveszíti, az nfl fel a nyugdíj – ban.1979, az első évben biztosított jogosultság, butkus volt a profi futball legnagyobb kitüntetését választást a profi futballista hírességek csarnoka.
?