mi a hivatalos méretét az amerikai foci?

a nemzeti futball liga ¨ ¨ c c az nfl liga tagjai a legjobb focista a világon.hasonló más szintű futball, az nfl használja a tojás alakú, de az nfl sajátos szabályok mérete, alakja és anyagok használata a foci.összefoglaló az nfl megmagyarázza a hivatalos szabályok méretbeli követelmények a foci és más alapvető szabályait a játékot.
az nfl meghatározott mérési szabályainak teljes hossza és a legnagyobb kerületének középpontjában a labdát.a hivatalos amerikai foci kicsit nagyobb, mint a gimi, vagy más profi liga.a hosszúság 11 centi kell értékelnie a tip a borravalót, és a kerület központja a labdát kell mérni, 22 hüvelyk.
teljes súly és a légnyomás jellemző az nfl – ben is.a foci és anyagok kb. 14 – 15. és a labda fel körülbelül 12, 5 – 13, 5 kg négyzethüvelykenként.a tömeg – és nyomást létrehozni a sok labda mérések közötti összhang szükséges játék.
az nfl szabályokat szintén irányadó dimenzióját illeti, a rétegek száma és a minta kialakítása.négy bőr panel mérlegelik, mért és vizsgálják meg a hibákkal, mielőtt varrták össze.a két felső panel össze van varrva, fehér bőr cipőfűzőt.be a bőr panelek vpu gumi hólyag vagy egy háromrétegű belső bélés tartja a levegőben.
mielőtt minden nfl meccset, a labda a kültéri készletek haza klub 36 és 24 beltéri is vitatja a labda.egy újabb 12 – labdák meg vannak jelölve a levelet ¡° k ¡± használják, és kifejezetten a rúgás.a bíró megtekinti a két órával a meccs előtt minden annak érdekében, hogy megfelel a hivatalos méretének, tömegének és a légnyomás követelményeknek.