hogy az működik.

a világ addóságba: személyes adósság, nemzeti adósság, hitelkártya – tartozás, jelzálog – adósság.”a közelgő adósságválság megjósolni, hogy a világ egy másikba ugrani a tv műsor, és beszélni egy szakértői rendszer” az utolsó élő felmagasztalása adósságmentes. ”
de mi ez a szörnyeteg adósság ez elszívja az összes jövedelmet, hogy lerombolja a számlakivonataival és politikusok izzadni?az adósság, mindig rossz, vagy egy kis adósság egy élet eléréséhez szükséges legfontosabb pénzügyi mérföldkövek, mint megvenni egy otthon, egy autót, és fizetni a főiskolai tanulmányait?
a howstuffworks. elmagyarázom, mi a különbség a jó adósság (igen, létezik, rossz adósság, a fogyasztói hitelek és az államadósságot, és még fel néhány tanácsot, hogy hogy kimászni az adósságból.
az adósság és a egyazon érme két oldala.adóság tartozott és a valami általában formájában adott pénzt.az a személy, aki megkapja a kötelezett vagy a hitelfelvevő, és az a személy, aki a hitelező ad hitelt.
?a kap, az adós szerződést kell kötnie, amely a hitelező által a feltételek, amelyek az adósa vagyok.ezt a szerződést gyakran kérik kölcsön.
?a kölcsön feltételei tartalmazzák az idő az adós által visszafizetendő teljes összeg és a kamat charg lesz?- ez idő alatt.a kamat a díjat, amelyet a hitelező számított havi?vagy évente kifejezve, és a kamatláb, vagy százalékos aránya az igazgató.az igazgató az összeget kölcsönzött, levonva a már teljesített kifizetések (kivéve a kamatfizetések).
a legelterjedtebb fogyasztói adósság adósságát, jelzálog, méltányossági kölcsönt, kocsi kölcsönök és a diákhitelt.emellett a fogyasztói hitelek, van valami, amit az államadósságot.az államadósság a kormányok járó pénzt.majd beszélünk a fogyasztói és az államadósságot később.
?egyéb hitelviszonyt megtestesítő besorolások fedezett vagy fedezetlen.a biztosított adósságok által támogatott biztosítékot, vagy valami valós értékét.jelzálog a biztosított adósságok, mert a kölcsön értéke által fedezett maga a ház.
hitelkártya – tartozás minősül fedezetlen adósságpapírokra, mert nincs semmi értékes támogatást csak az adósság, a hitelfelvevő hitelezési történetében.ha a hitelfelvevő nem a hitelkártyás fizetéseket, meg kell találni a módját, hogy megszerezzem a pénzt, vagyis kölcsönbe adósság.ezért a fedezetlen adósságpapírokra hitelkártyát és más, a legveszélyesebb fajta adósság fel.
amennyire 8000 – mezopotámia lakói használt kis clay zsetont követni hitelek juh – és búza.a nyomok a zsetonokkal átalakult az ékírásos ír rendszer, az első a világon.
a sumérok feltalálta a kamat fogalmának 3000 körül. a héber biblia és hamurabi törvénykönyve tartalmaz bizonyos fajta pénzt tilalmának hitelezési és büntetések nem adsz, beleértve a szolgálatom.
adós börtönök, újabb történelmi büntetés krónikus adósok, a xvi. század közepén nyúlnak vissza angliába.ezek a mocskos, túlzsúfolt börtönökben hoztak át az amerikai gyarmatok és továbbra is létezik és az egyesült államok függetlenségét.
itt van néhány tippet, hogy segítsek jövedelmet termelő és tervezzük a jövőt.
nagyobb az egységes által benyújtott suntrust alapítvány működteti,