– az egyetemi foci ranglista meg?

a kép galéria
az edény bcs döntőben.kiderült, hogy az egyik legösszetettebb statisztikai rendszerek szembe tudunk a mindennapi élet.ellentétben más nemzeti egyetemi atlétikai szövetség (ncaa) a sport, a foci szezon végéig nem egy verseny vagy a rájátszás sorozat.ehelyett a hadosztály – i csapat nyerő felvétel játszhat egy szezon utáni verseny egy meccsel.ezek a játékok hozzák nyilvánosságra, és a pénzt a főiskolák és egyetemek részt.de a 25 különböző tálak azt állítja, hogy a minden egyes, nehéz egy csapat fel a “bajnok.” 1998 – ban, a tál döntőben debütált, és megígérte, hogy megoldjuk ezt a problémát.a rendszer osztja a szezon utáni meccset se két csoportra:
csapat versenyez egész évben részt venni a négy kiemelt bcs játékokat.ki játszik, egy komplex matematikai képletet használnak a 25 legjobb csapat az egész szezonban.minden hétfőn, a rendszer minősítése alapján naprakésszé a csapat teljesítménye az előző héten.a szezon végén, a két legjobb csapat játszik a minősítések egymást a nemzeti bajnokságot.által végzett számítások csekély számú matematikusok és statisztikusok a pályáról fontosabb egy csapat a döntőben esélyét, mint erőfeszítéseiket a pályán.nem tagadhatja, hogy fontos egyetemi foci rajongó a mindennapi élet van, miután ezt a képletet.
a versenytárs a három másik meccsről a csapatok, akik végül kiválasztja a legjobb 12 a végleges rangsor.ezeket a tálakat nem párba 4. 3. és 5. 6. és 7. és 8.,, mert a tálat a szervezők számításba regionális szempontokat is, mint egy csapat konferencián van.azt akarják, hogy válassz csapatot, hogy felkelti a sok rajongó, és hirdetési bevételeink a játékba.még egyszer, a matek szerepet játszik a pénzügyi előrejelzéseket.