hogy ne fehér poliészter sport ruha, fehér

a belélegezhető és rugalmas poliészter szövet, ami nagyszerű, sport – és sportos ruhát.fehér poliészter, hogy a sport felszerelés álljon, vagy akár egy csapat éjjel az úton, de el is piszkos sárga és több használ.a ruhámat, hogy fehér poliészter könnyű néhány extra lépés, amikor mosod.
keverd össze egy tál meleg vizet két részre egyik sütőpor.”és még vizet vagy szódát, mint ahhoz, hogy egy vékony, híg tészta.
– fogkefét a tálba begyűjteni a massza, aztán finoman meg a tészta a színes területek fehér anyag.- benne és alkalmazni a szövet is, annak érdekében, hogy a foltokat mindkét oldalról.ismételje meg, amíg ott területekre vonatkozik.
lehetővé teszi a szódabikarbóna paszta beállítani a szövet, egy órára.gyűjtse össze a ruházat és kezdjük a szokásos mosás őket, ahogy mondja mosópor.általában használt poliészter szövetek meleg mosás, de a tag, annak biztosítására, hogy a különleges ruházat megfelelően kezelik.
tölts egy?egy fehér ecet a mosógép desztillált, amikor az öblítést kezdődik.az ecet tovább segíteni folteltávolító, miközben a frissesség és fehérítő ruhát.egy nagy teher, egy újabb?csésze ecet.
száraz ruhát, amit mondok, vagy hagyja megszáradni annak biztosítására, hogy a zsugorodás.ha továbbra is az előző lépésben foltok, ismétlem, egy párszor.