mi jobb, ha futni vagy sprintel?

futottam, és amint mindkét részére széles körű egészségügyi ellátást.minden szív – és érrendszeri tevékenység segítenek lefogyni, javítja a szívére és polcolja fel a hangulatot.az általános alkalmassági célokat határoz annak meghatározására, hogy futni vagy amint a jobb neked.
kocogni egy alacsony intenzitású, hosszú hatástartamú aerob tevékenység.ez egy állandósult gyakorlat, vagyis a kamatláb intenzitása ugyanaz marad az egész gyakorlatot.kocogók helye kevésbé stresszes a testüket és gyakorolhatja a hosszabb ideig rövidtávfutók képest.a harvard medical school egy 84 kilós ember megjegyzések 5 mérföld kocogás is égni 355. 30 perc múlva, hogy futni egy égeti a kalóriákat gyakorlat, amely segíthet “kövér.
amint is futsz. a lehető legnagyobb mértékben rövid távon.a vonaton rövidtávfutók általában 100 – 200 méteres futás nyúlik.a sportolók kisportolt, nagyon izmos fogod csinálni egy testépítő. amint hasonló anaerob magában foglaló tevékenység egy rövid, erős lökésszerű gyakorlat, amelyet a pihenőidő.
amint segít egy olyan személyt, aki szeretne javítani a hatalom és erő, mint a robbanó jeleket gyakorlat fejlesztése segíteni a felépítése.a gyakorlat is segít, növelje a metabolizmus, mint mérsékelt intenzitású tevékenységet kocogni, hogy hatékony fogyókúrás gyakorlat.és futni javítja az egészségügyi és a tüdőm de felemészti vékony izomszövet.
figyelembe kell venni a következő ellenállás egy edzést, beleértve a súlyt, hogy segítsük a szív – és érrendszeri képzési kampányt.koncentrálj, mint igen összetett mozdulat, és halott felvonók fekvenyomok izommá tömeg növelése és fellendíti az anyagcseréje.fizikai fitnesz megkezdése előtt forduljon orvoshoz.