mi előnye videó elemzéséhez a sport?

videó elemzéséhez, általánosan használt eszköz modern sport képzési lökést adhat egyedi és a verseny.az edzők és elemezni videót élőben és gyakorlati képzést és eredményeiről visszajelzést nyújt hasznos óvatos elemzéseket a sportolók.kösz, hogy videó elemzéséhez, sportolói versenyelőnyre tesznek szert, igaz. és maximalizálják a határaikat.
része egy sport sérülés, de a videó elemzése segíthet megelőzni reinjury és új sérülések.a technikát használja, hogy fuss, úszni, meg a golf labdát dobja egy jó néha egy tényező fenntartásában sérülés.a videó elemzéséhez, tanulhatsz a technika meg kell változtatni, és területek elkerülése érdekében a jövőben kárt magadban.
videó elemzése nézve egyedi vagy csapat teljesítménye, rájössz, gyenge lehet tart vissza.válassz egy olyan területen, ahol nem küzdenek, és nézni a játékok vagy egyezik meg tendenciák és mintákat lehet változtatni.egy kosárlabda csapat kikezdhető védekezően kívülről, egy golfozó talán hook a vas lövés? talán túl messzire előre a csomagot.ha a gyenge láncszem felfedezte, módosíthatók és javítani.
így a videó elemzése segíthet javítani az előadás nézni a legjobb a sportnak játszani.a órányi videót a legjobb játékos a pozíció vagy a sportról bemutató szokások a játékos használja rendszeresen segítek neki sikerülni fog.ha van valami a technikák rámutatott a legjobb játékos, dolgozhatsz őket a saját játékát.
az egyik leggyakoribb módja a vizsgálat előkészítéséhez használt készülő ellenfelét.holnap ¡¯ videót nézni s dobó vagy a jövő héten ¡¯ s ellenfél tanít az erősségeit és gyengeségeit, és lehetővé teszi a kidolgozni egy tervet kell kezelni őket.mentális felkészültség fontos tényező a sport eseményen, tudván, hogy újra előre ¡¯ szemben kaphat egy extra előny.