hát, gary előnyeit.

a képzés a lábad és abs a tornaterem gépek lehet nagyobb izmok, de a gép alapú képzés nem adja oda a funkció, erő, egyensúlyt és az atlétikát, hogy szükséged van sok sport és a napi tevékenységek.hát, gary felhasználható számos javítása a test alsó gyakorlatokat teljes testét, a stabilitás és a mérleg összességében.egy kis teret, hogy határozott a lábak, fenék, abs, anélkül, hogy a konditerembe.
atléták, akik sprint, és ugorj be a hülye edzés magában kell foglalnia a korláthoz.ugrás a munka elsősorban különc mozgalom, amely a lassulást a testét, amíg mozogsz, például, ha lelassítasz alatt sprint.egy vizsgálatban, a 2009. májusi kérdését közzétett “journal erőt és kondicionálás kutatók kutatási” stockholmban, ok?a kórházban, amikor sétálni gary svédország talált jobb jelentős erőt, hogy gary javítása és a menetsebesség focisták.gary csak el a súlyod, mielőtt még súlyzókkal.
mert a lábad alatt mozgatni másképp kitörés, meg tudja állapítani, hogy a teste egyik oldala erősebb és összehangoltabb, mint a másik.például, a bal első zseb lehet gyengébb, mint a jobb vagy a csípő történő jobb, mint a bal.fizikoterapeuta szürke cook azt javasolja, hogy előadsz egy vagy két külön meghatározza az oldalán, hogy gyengébb vagy kevésbé koordinált, ha mindkét fél a kitörés viszonylag is érzem magam.például, ha van két különböző oldalán az erősebb, három – négy lenyugszik a gyengébb oldalon.
hát, gary vagy megfelelő lélegzik és formában javítja a központi erő és stabilitást, amely utal a képességét a hasi, gerinc stabilizálása és csípő izmokban és egyensúly a testét, amíg támadsz.hogy a gerincedet egy semleges álláspontot, amely megőrzi természetes görbe a kitörés során csökkentheti a fájdalom és a károkozás kockázata megerősítése mellett az egész testét.és ahogy lendít, és ki is állok.
ne aggódj, hogy térdre a veszélyt, ha használod a súlyzók a korláthoz.egy nehezebb rakományt megerősíti a csípő, a túlzott terhet és mag nélkül forgalomba térdre.elvégzett vizsgálat az armstrong atlantic egyetem, savannah – ban, megjelent a júliusi 2012. augusztus kérdését naplót sport képzés “kimutatta, hogy nagyobb ellenállást a kitörés elhelyezett több mechanikai munka a csípő és a bokáját az első lábát, nem is annyira a térdem.amíg térdre a lábad alatt a támadás mögött, a munka kell, hogy biztonságos.