– a karom bandák focisták viselni?

karszalagot rendszeresen látta a focipályán.ezek nem a hagyományos karszalag, hanem bandák különböző vastagságra és szélessége a játékosok mindig viseli a felkar vagy annak közelében.a játékosok viselni a karszalagot elég egyszerű okból, a new york times szerint.
a rejtély mögött a karszalagot egyáltalán nem titok.ez egy jó ¡° ¡¯ szerint, ¡± new york giants linebacker, danny clark, amelyeket a new york times.clark szerint köt össze, hol van a felkar feszülő izmok.a bandák, kétségtelenül felhívni a figyelmet arra, hogy ezek az izmok, az emberek ugyanúgy néz ki, vagy a füled fülbevalót, vagy rúzs teszi őket észre a száját.
a többi játékosok vissza clark ¡¯ értékelésekor, hogy karszalagot csak dísznek vannak, mint ralph reiff minősített erőnléti edzője, aki egyben igazgatója a st. vincent sport teljesítményére.azt is ¡¯ karszalagot nem csináltam semmit, hogy növelje a a képesség, a játékosok ¡¯ izmok vagy más egészségügyi kérdés.több bizonyíték, hogy a karszalagot csak meg azt a tényt, hogy a játékosok nem ¡¯ t hordani a gyakorlatban csak a meccs alatt, amikor minden szem őket.
szereplők különböző pozíciókat felvenni karszalagot.egyesek – beleértve clark, felvenni a bicepszem közepén.mások felett tartani őket a kanyarban a könyökét.valami alatt tartani őket.még mindig hosszú ujjú inget mások alatta inkább lehúzni a bőrre.a fő kulcs rajta karszalag viselje őket a karja mutatni izmok… de nem a csuklóját.
kinyújtott csuklószorító működhet, mint karszalagot, azt mondja, a new york times.rögtönzött karszalagot kerülhet sor a vágás zokni, szalagban, rugalmas szövet, sport szalag vagy egy része nem túl széles, és ezért nem.általában jellemző karszalagot izzad, mint egy ¨ elnyelő anyag nem csak a c sokkal nagyobb.egy kicsit sem egy márka 21 cm 9 centi körül.néhány karszalagot reverzibilis, egy sötét színű, egyik oldalán olyan fény a játékosok használják őket haza, vagy el játszani.a karszalagot gyakran logók láthatóan mutatott a rajongók venni azt a cégnél.