íngyulladás és gyakorlatok

íngyulladás és egy láb állapotának területén, amelyet fájdalom a labda a lábad, általában, ha a második lábujját és a lábával együtt.ismétlődő mozdulatokat és a terület közös erővel íngyulladás és okait.vezető tényezők extra erő ezen a területen a lábam között szoros az izmokat, rajtad magassarkú és túlsúlyos lenni.talán egy szelíd feladatokat ellátó segít megtalálni a megkönnyebbülés.
kitárja a vádlijai segíthet enyhíteni néhány kellemetlen érzés íngyulladás és.állj szembe a fallal távolságot és dőlj be, hogy egyik lábat a másik után, és a kezét a falra.tartsd a hátsó sarok egyenesen a földre, és a térd és nyújtózkodjanak a vádli izom.- távolság 30 – 60 másodperc, 2 – szer naponta.
rugalmas és laza achilles – ín szerepet játszik, hogy íngyulladás és.állj a járdán, vagy a magas lépcső lóg a széle.lassan le a cipőt és maradjon a helyén néhány másodpercig, amíg az achilles – ín nyúlik.emelkedik a lábujjaidat hajlítsd a borjú és tartsd egy kicsit.három különböző 12. minden nap.
az a nagy nap lesz a mozgás vagy sportoló.ülj a székre, át a rossz lábam a térdedre, és fogd meg a bokám a kezeddel, ugyanazon az oldalon állunk.tartsd a lábad a másik kezét, és húzd magad felé, amíg nem érzi elég sok fájdalom, tájékoztatja a sport sérülés miatt.- 5 – 10 másodpercet, aztán meg 10.három adag 8 a minden nap.
ülj le, ahogy a bokám kiterjesztését a lábaddal át a másik lábát.fogd meg a bokám a másik kezét ebben az időben, és a lábujjaid azonos oldalon kezét.húzd meg a lábujjait felé az alsó lábszár, amíg nem érzed a fájdalmat.lazíts egy kicsit, és csak 5 – 10 másodperc.
– meg fogja érezni a testmozgás és szokatlanul néz ki először, de lehet segíteni.állj meg, csípő szélessége mezítláb a lábad egymástól.göndörítsd be a lábát egy láb, aztán a másik, ha akarsz valamit velük.próbálja meg végig a padlón, 3 – 6 láb között a lábujjait.próbáld a 25 / láb, egyenesen 75, naponta háromszor.